Reference partnera

Naši partneri uspješno posluju uz MARS platformu i jamče najbolje korisničko iskustvo uz naš dedicirani tim za podršku.
Uz Vas smo za donošenje najbitnijih poslovnih odluka.

References
 • "Nakon donesene odluke o modernizaciji naše online platforme i prelazak na novo rješenje za rezervacijski sustav uslijedila je i potraga za adekvatnim rješenjem za tour operatorski software koji bi zadovoljio naše potrebe.

  Iznimno smo zadovoljni što smo pronašli NeoLab tim i njihov rezervacijski sustav MARS. Ubrzali smo sve poslovne procese i integrirali sve potrebne online servise u jednom software-skom paketu. Podrška i nivo usluga koje nudi NeoLab timom je vrhunska - za svaku preporuku."

  - Nenad Tomić, CEO at Olympic Travel
 • "Suradnja sa NeoLab timom od samog početka je bila izuzetno profesionalna i kvalitetna. U potpunosti zadovoljni kvalitetom njihovih rješenja, MARS rezervacijskim sustavom i pruženom podrškom u poslovanju.

  Uspješno smo modernizirali i unaprijedili poslovanje upotrebnom modernih online rješenja i pokrili sve naše potrebe od hotelskog poslovanja, privatnog smještaja, putovanja do transfera i avio prometa. Ukratko MARS sustav u potpunosti zadovoljava potrebe turoperatera kao što je naša agencija."

  - Mirjana, CEO at Atlantis travel
 • "Nakon dužeg perioda potrage za kvalitetnim informatičkim rješenjem vrlo brzo smo shvatili da NeoLab ima pravo rješenje za naše potrebe. Od početka korištenja MARS rezervacijskog sustava modernizirali smo gotovo sve segmente poslovanja te uveli direktnu online prodaju naših usluga.

  Kao jedna od vodećih agencija specijalizirana za krstarenja hrvatskom obalom bilo nam je bitno da započnemo suradnju s profesionalnim timom s dugogodišnjim iskustvom u turizmu, što nam je uvelike olakšalo postizanje naših ciljeva. Vrlo smo zadovoljni kvalitetom i podrškom kompletnog NeoLab tima."

  - Roman, CEO at Zantium travel
 • "Nakon odluke o pokretanju poslovanja sljedila je odluka o tome koji sustav koristiti za naš široki spektar usluga. Kao turoperater morali smo imati sve napredne mogućnosti modernog softvere-a i maksimalno automatizirati sve naše procese rada.

  U tome smo našli kvalitetnog partnera i vrhunsko programsko rješenje. Uspjeli smo automatizirati sve procese od skeniranja i automatskog unosa ulaznih računa do spajanja s našim knjigovodstvenim programom. Poslovanje smo zaokružili izradom online prodaje koja je zadovoljila i naše najnaprednije zahtjeve. Stvarno sve pohvale za NeoLab tim."

  - Dalibor, CEO at Btravel
 • "Zajedno sa NeoLabom uspijeli smo ostvariti naš cilj - modernizirati našu online platformu za booking vila.

  Postavljeni ciljevi s naše strane su bili jako visoki i NeoLab se pokazao kao jedan od najboljih partnera u realizaciji projekta.

  Iznimno smo zadovolji razinom stručnosti, kvalitetom kompletnog rezervacijskog sustava, podrškom i brzinom konačnog produkta.
  NeoLab tim je svakako za svaku preporuku!"

  - Toni, CEO at Villsy
 • "Vrlo smo zadovoljni MARS ERP rezervacijskim sustavom i kvalitetom podrške koju dobivamo za sve naše potrebe.

  Upotrebom MARS sustava pratimo naše kompletno poslovanje, automatizirali smo većinu radnji koje smo prije morali ručno raditi. Praćenje rezervacija, uplata, isplata, stanja raspoloživosti, cjenika i računa vrlo je intuitivno u MARS sustavu.

  Dugo smo tražili alat koji bi se prilagodio nama i pokrio sve naše potrebe te sa zadovoljstvom možemo preporučiti MARS drugim korisnicima."

  - Silvia, CEO at Istriasun
 • "Povodom želje boljeg razvoja online prodaje u dijelu turizma regulatornih promjena na tržištu Srbije krenuli smo u potragu za računalnim rješenjem koje bi pokrilo potrebe naše agencije.
  NeoLab je u potpunosti unaprijedio i modernizirao rad u našoj turističkoj agenciji. Rezervacijski sustav MARS je upravo rješenje koje smo tražili, a NeoLab pravi partner za naše potrebe.

  Puno im hvala za sav trud, podršku i kvalitetu koju nam pružaju - za svaku pohvalu..."

  Srđan Stojanović, CEO
 • "Za online prodaju naših usluga više se nismo mogli osloniti na djelomična rješenja već smo krenuli u potragu za adekvatnim rjšenjem - najbolji software za turističku agenciju. Prelaskom smo automatizirali sve željene procese, online poslovanje smo modernizirali i prilagodili svim našim potrebama.

  MARS rezervacijski sustav za agencije se pokazao kao najbolje moguće rješenje - puno hvala NeoLab timu."

  Alojz Pavlović, CEO
 • ,
 • "Nakon kraće potrage za sustavom i channel managerom koji bi zadovoljio naše potrebe vrlo smo zadovoljni sa NeoLab timom i njigovim rješenjima.
  Uspješno smo poboljšali i automatizirali naše poslovanje, uveli online plaćanje i općenito unaprijedili sve segmente koji su nam bili bitni.

  Zahvalni smo NeoLab timu na njihovoj pomoći i podršci."

  Igor Macan, CEO
 • ,
 • "Veoma smo zadovoljni s web stranicom koju je NeoLab napravio za naš posao iznajmljivanja jahta. Njihova profesionalnost i posvećenost detaljima bili su izvanredni. Razumjeli su jedinstvene izazove charter industrije i napravili web stranicu koja nam savršeno odgovara. Stranica je nevjerojatno brza, optimizirana za SEO i dizajnirana prema pristupu koji stavlja na prvo mjesto mobilne uređaje – što je ključno za privlačenje kupaca u pokretu.

  Njihov MARS ERP sustav je promijenio naš način poslovanja, pružajući sveobuhvatno rješenje koje besprijekorno integrira sve, od računovodstva do upravljanja klijentima. Izuzetno smo zadovoljni s NeoLabom i njihovim MARS ERP-om – to je kompletni sustav za pojednostavljenje svih radnih procesa naše agencije! "

  -Ivan Sršen, Yachtaris
Istriasun logo
Btravel logo
Zantium logo
Wiibuk logo
BoostBooking logo
Istry By M&M logo
Azurtours logo
Kontakt Ski logo
Atlantis travel logo
World Traveler logo
Miceurope logo
Destination Essence logo
Between logo
Kroatien Holiday logo
Oli e Mar logo
Istra Vacation logo
Arca Travel logo
Krstarenja Anamarija logo
Rona apartments logo
Travel Istria logo
Contineo logo
Sail Croatia Adventures logo
Croaction logo
Villsy logo

Jedan softver za sve što
Vaše poslovanje treba

MARS je središnja platforma za rukovođenje svim poslovnim aktivnostima – online i offline booking, rezervacije, cjenici i raspoloživost, fakturiranje, uplate i izvještaji.

MARS logo
Upoznajte MARS sustav

Vaš proizvod pod
najboljim svjetlom

Predstavite Vaše proizvode na moderan i unikatan način. Ugodno iznenadite svoje goste i pružite im nezaboravno korisničko iskusvo. Stvorite vlastiti booking engine i ojačajte svoju online prisutnost.

Pogledajte portfelj internet prodaje

Poslujmo zajedno

Uspješno ojačajte svoje poslovanje i ostvarite veći booking.
Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Kontaktirajte nas