Reference partnera

Naši partneri uspješno posluju uz MARS platformu i jamče najbolje korisničko iskustvo uz naš dedicirani tim za podršku.
Uz Vas smo za donošenje najbitnijih poslovnih odluka.

References
 • "Vrlo smo zadovoljni MARS ERP rezervacijskim sustavom i kvalitetom podrške koju dobivamo za sve naše potrebe.

  Upotrebom MARS sustava pratimo naše kompletno poslovanje, automatizirali smo većinu radnji koje smo prije morali ručno raditi. Praćenje rezervacija, uplata, isplata, stanja raspoloživosti, cjenika i računa vrlo je intuitivno u MARS sustavu.

  Dugo smo tražili alat koji bi se prilagodio nama i pokrio sve naše potrebe te sa zadovoljstvom možemo preporučiti MARS drugim korisnicima."

  - Silvia, CEO at Istriasun
 • "Nakon odluke o pokretanju poslovanja sljedila je odluka o tome koji sustav koristiti za naš široki spektar usluga. Kao turoperater morali smo imati sve napredne mogućnosti modernog softvere-a i maksimalno automatizirati sve naše procese rada.

  U tome smo našli kvalitetnog partnera i vrhunsko programsko rješenje. Uspjeli smo automatizirati sve procese od skeniranja i automatskog unosa ulaznih računa do spajanja s našim knjigovodstvenim programom. Poslovanje smo zaokružili izradom online prodaje koja je zadovoljila i naše najnaprednije zahtjeve. Stvarno sve pohvale za NeoLab tim."

  - Dalibor, CEO at Btravel
 • "Nakon dužeg perioda potrage za kvalitetnim informatičkim rješenjem vrlo brzo smo shvatili da NeoLab ima pravo rješenje za naše potrebe. Od početka korištenja MARS rezervacijskog sustava modernizirali smo gotovo sve segmente poslovanja te uveli direktnu online prodaju naših usluga.

  Kao jedna od vodećih agencija specijalizirana za krstarenja hrvatskom obalom bilo nam je bitno da započnemo suradnju s profesionalnim timom s dugogodišnjim iskustvom u turizmu, što nam je uvelike olakšalo postizanje naših ciljeva. Vrlo smo zadovoljni kvalitetom i podrškom kompletnog NeoLab tima."

  - Roman, CEO at Zantium travel
 • "Suradnja sa NeoLab timom od samog početka je bila izuzetno profesionalna i kvalitetna. U potpunosti zadovoljni kvalitetom njihovih rješenja, MARS rezervacijskim sustavom i pruženom podrškom u poslovanju.

  Uspješno smo modernizirali i unaprijedili poslovanje upotrebnom modernih online rješenja i pokrili sve naše potrebe od hotelskog poslovanja, privatnog smještaja, putovanja do transfera i avio prometa. Ukratko MARS sustav u potpunosti zadovoljava potrebe turoperatera kao što je naša agencija."

  - Mirjana, CEO at Atlantis travel
Istriasun logo
Btravel logo
Zantium logo
Wiibuk logo
BoostBooking logo
Istry By M&M logo
Azurtours logo
Kontakt Ski logo
Atlantis travel logo
World Traveler logo
Miceurope logo
Destination Essence logo
Between logo
Kroatien Holiday logo
Oli e Mar logo
Istra Vacation logo
Arca Travel logo
Krstarenja Anamarija logo
Rona apartments logo
Travel Istria logo
Contineo logo
Sail Croatia Adventures logo
Croaction logo

Jedan softver za sve što
Vaše poslovanje treba

MARS je središnja platforma za rukovođenje svim poslovnim aktivnostima – online i offline booking, rezervacije, cjenici i raspoloživost, fakturiranje, uplate i izvještaji.

MARS logo
Upoznajte MARS sustav

Vaš proizvod pod
najboljim svjetlom

Predstavite Vaše proizvode na moderan i unikatan način. Ugodno iznenadite svoje goste i pružite im nezaboravno korisničko iskusvo. Stvorite vlastiti booking engine i ojačajte svoju online prisutnost.

Pogledajte portfelj internet prodaje

Poslujmo zajedno

Uspješno ojačajte svoje poslovanje i ostvarite veći booking.
Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Kontaktirajte nas