Kompletno rješenje
za poslovanje u turizmu

Unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć
MARS ERP rezervacijskog sustava dizajniranog
za potrebe turoperatera, turističkih i DMC agencija
te ostalih profesionalaca u turizmu.

Svi produkti dostupni
na jednom mjestu

Upravljajte svim vrstama turističkih produkta s lakoćom koristeći MARS sustav.
Povećajte vrijednost Vaše ponude i stvorite nezaboravne doživljaje za Vaše goste.

Smještaj

Skijanje

Krstarenja

Putovanja

Transferi

Charter

Letovi

Gastro

Ulaznice

Aktivnosti

Paketi

Ture

home.product_icon_1
Skijanje
home.product_icon_2
home.product_icon_4
home.product_icon_3
Charter
Rent a car
home.product_icon_10
home.product_icon_5
home.product_icon_6
home.product_icon_7
home.product_icon_8
home.product_icon_9
Ture
Usluge

Jedan softver za sve što
Vaše poslovanje treba

MARS je središnja platforma za rukovođenje svim poslovnim aktivnostima – online i offline booking, rezervacije, cjenici i raspoloživost, fakturiranje, uplate i izvještaji.

MARS logo

Jednostavna rješenja

Smanjite vrijeme potrebno da Vaš proizvod bude dostupan na tržištu. Jednostavno, brzo, pouzdano i uvijek dostupno. Upravljajte cjelokupnim portfeljem od smještaja, izleta, transfera, aktivnosti, vodiča, paketa i mnogo više.

15 godina iskustva

Smanjite ljudske pogreške, povećajte produktivnost, izbjegnite repetitivne postupke te uz pomoć našeg sustava za dokumente automatizirajte svoj radni dan. Uz automatizirani email sustav smanjite pozive kupaca koristeći MARS sustav za rezerviranje.

Internet prodaja

Jednostavnim upravljanjem ponudama, cijenama i raspoloživosti putem MARS rezervacijskog sustava Vaša će se prodajna web stranica automatski ažurirati te Vaši će klijenti brzo, lako i sigurno rezervirati i platiti Vaše usluge.

Pristupačne cijene

S 15 godina iskustva u turizmu garantiramo vrhunske usluge s najboljim cijenama za rezervacijski sustav, prilagođena rješenja, web stranice za internet prodaju plus BESPLATAN Channel Manager.

Upoznajte MARS sustav

Naši partneri uspješno
posluju uz MARS platformu

Iza NeoLaba ponosno stoji 15 godina iskustva u turizmu. Naši klijenti jamče najbolje korisničko iskustvo uz naš dedicirani tim za podršku. Osobno se odnosimo prema svakom klijentu te ispunjavamo i najzahtijevnije zadatke. Svjesni smo činjenice da je dobra podrška nužan segment
za rast Vašeg poslovanja.

 • "Nakon donesene odluke o modernizaciji naše online platforme i prelazak na novo rješenje za rezervacijski sustav uslijedila je i potraga za adekvatnim rješenjem za tour operatorski software koji bi zadovoljio naše potrebe.

  Iznimno smo zadovoljni što smo pronašli NeoLab tim i njihov rezervacijski sustav MARS. Ubrzali smo sve poslovne procese i integrirali sve potrebne online servise u jednom software-skom paketu. Podrška i nivo usluga koje nudi NeoLab timom je vrhunska - za svaku preporuku."

  - Nenad Tomić, CEO at Olympic Travel
 • "Suradnja sa NeoLab timom od samog početka je bila izuzetno profesionalna i kvalitetna. U potpunosti zadovoljni kvalitetom njihovih rješenja, MARS rezervacijskim sustavom i pruženom podrškom u poslovanju.

  Uspješno smo modernizirali i unaprijedili poslovanje upotrebnom modernih online rješenja i pokrili sve naše potrebe od hotelskog poslovanja, privatnog smještaja, putovanja do transfera i avio prometa. Ukratko MARS sustav u potpunosti zadovoljava potrebe turoperatera kao što je naša agencija."

  - Mirjana, CEO at Atlantis travel
 • "Nakon dužeg perioda potrage za kvalitetnim informatičkim rješenjem vrlo brzo smo shvatili da NeoLab ima pravo rješenje za naše potrebe. Od početka korištenja MARS rezervacijskog sustava modernizirali smo gotovo sve segmente poslovanja te uveli direktnu online prodaju naših usluga.

  Kao jedna od vodećih agencija specijalizirana za krstarenja hrvatskom obalom bilo nam je bitno da započnemo suradnju s profesionalnim timom s dugogodišnjim iskustvom u turizmu, što nam je uvelike olakšalo postizanje naših ciljeva. Vrlo smo zadovoljni kvalitetom i podrškom kompletnog NeoLab tima."

  - Roman, CEO at Zantium travel
 • "Nakon odluke o pokretanju poslovanja sljedila je odluka o tome koji sustav koristiti za naš široki spektar usluga. Kao turoperater morali smo imati sve napredne mogućnosti modernog softvere-a i maksimalno automatizirati sve naše procese rada.

  U tome smo našli kvalitetnog partnera i vrhunsko programsko rješenje. Uspjeli smo automatizirati sve procese od skeniranja i automatskog unosa ulaznih računa do spajanja s našim knjigovodstvenim programom. Poslovanje smo zaokružili izradom online prodaje koja je zadovoljila i naše najnaprednije zahtjeve. Stvarno sve pohvale za NeoLab tim."

  - Dalibor, CEO at Btravel
 • "Zajedno sa NeoLabom uspijeli smo ostvariti naš cilj - modernizirati našu online platformu za booking vila.

  Postavljeni ciljevi s naše strane su bili jako visoki i NeoLab se pokazao kao jedan od najboljih partnera u realizaciji projekta.

  Iznimno smo zadovolji razinom stručnosti, kvalitetom kompletnog rezervacijskog sustava, podrškom i brzinom konačnog produkta.
  NeoLab tim je svakako za svaku preporuku!"

  - Toni, CEO at Villsy
 • "Vrlo smo zadovoljni MARS ERP rezervacijskim sustavom i kvalitetom podrške koju dobivamo za sve naše potrebe.

  Upotrebom MARS sustava pratimo naše kompletno poslovanje, automatizirali smo većinu radnji koje smo prije morali ručno raditi. Praćenje rezervacija, uplata, isplata, stanja raspoloživosti, cjenika i računa vrlo je intuitivno u MARS sustavu.

  Dugo smo tražili alat koji bi se prilagodio nama i pokrio sve naše potrebe te sa zadovoljstvom možemo preporučiti MARS drugim korisnicima."

  - Silvia, CEO at Istriasun
 • "Povodom želje boljeg razvoja online prodaje u dijelu turizma regulatornih promjena na tržištu Srbije krenuli smo u potragu za računalnim rješenjem koje bi pokrilo potrebe naše agencije.
  NeoLab je u potpunosti unaprijedio i modernizirao rad u našoj turističkoj agenciji. Rezervacijski sustav MARS je upravo rješenje koje smo tražili, a NeoLab pravi partner za naše potrebe.

  Puno im hvala za sav trud, podršku i kvalitetu koju nam pružaju - za svaku pohvalu..."

  Srđan Stojanović, CEO
 • "Za online prodaju naših usluga više se nismo mogli osloniti na djelomična rješenja već smo krenuli u potragu za adekvatnim rjšenjem - najbolji software za turističku agenciju. Prelaskom smo automatizirali sve željene procese, online poslovanje smo modernizirali i prilagodili svim našim potrebama.

  MARS rezervacijski sustav za agencije se pokazao kao najbolje moguće rješenje - puno hvala NeoLab timu."

  Alojz Pavlović, CEO
 • "Nakon kraće potrage za sustavom i channel managerom koji bi zadovoljio naše potrebe vrlo smo zadovoljni sa NeoLab timom i njigovim rješenjima.
  Uspješno smo poboljšali i automatizirali naše poslovanje, uveli online plaćanje i općenito unaprijedili sve segmente koji su nam bili bitni.

  Zahvalni smo NeoLab timu na njihovoj pomoći i podršci."

  Igor Macan, CEO
 • ,
 • "Veoma smo zadovoljni s web stranicom koju je NeoLab napravio za naš posao iznajmljivanja jahta. Njihova profesionalnost i posvećenost detaljima bili su izvanredni. Razumjeli su jedinstvene izazove charter industrije i napravili web stranicu koja nam savršeno odgovara. Stranica je nevjerojatno brza, optimizirana za SEO i dizajnirana prema pristupu koji stavlja na prvo mjesto mobilne uređaje – što je ključno za privlačenje kupaca u pokretu.

  Njihov MARS ERP sustav je promijenio naš način poslovanja, pružajući sveobuhvatno rješenje koje besprijekorno integrira sve, od računovodstva do upravljanja klijentima. Izuzetno smo zadovoljni s NeoLabom i njihovim MARS ERP-om – to je kompletni sustav za pojednostavljenje svih radnih procesa naše agencije! "

  -Ivan Sršen, Yachtaris
Upoznajte naše partnere

Povećajte konverziju i stvorite dediciranu web stranicu

S dugogodišnjim iskustvom stvaramo najbolje dedicirane web stranice za prodaju turističkih produkta.

Vaši klijenti žele pouzdano mjesto za kupovinu proizvoda i usluga. Prilagođeni dizajn Vas približava ciljanoj publici i ojačava Vašu online prisutnost. Ostvarite veći booking uz manje troškove.

Što ako već imate web stranicu?

MARS rezervacijski sustav može se povezati s Vašom postojećom web stranicom i omogućiti Vašim posjetiteljima jednostavan booking proces. Upravljajte svojom ponudom i raspoloživosti u realnom vremenu. Smanjite vrijeme potrebno za lansirati Vaš proizvod na tržište te ostvarite veću stopu konverzije.

Internet prodaja kroz MARS sustav

Vaš proizvod pod
najboljim svjetlom

Predstavite Vaše proizvode na moderan i unikatan način. Ugodno iznenadite svoje goste i pružite im nezaboravno korisničko iskusvo. Stvorite vlastiti booking engine i ojačajte svoju online prisutnost.

Pogledajte portfelj internet prodaje

Back office koji
Vas podržava

Analizirajte svoje poslovanje s izvješćima, pratite trendove kroz vrijeme i donosite pametne poslovne odluke. Glavne značajke MARS sustava pokrivaju sve potrebe Vašeg poslovanja.

Back Office chart

Fakturiranje

Brzo i jednostavno izradite avansne ili finalne račune (fiskalizacija, QR kod, 2D barkod). Smanjite svoje knjigovodstvene troškove direktnim prijenosom izlaznih računa i automatskim obračunom PDV-a za grupna putovanja.

Cash Flow kontrola

Automatiziranim importom uplata brzo i jednostavno povežite svoje uplate s rezervacijama i pratite naplatu prije dolaska gosta. Planirajte i pratite svoje isplate te formirajte skupne ili pojedinačne SEPA naloge prema svojim dobavljačima.

Prodajna strategija

Jednostavno izradite cjenike i upravljajte maržama za različite prodajne kanale u različitim valutama. Jednim klikom kopirajte više cjenika s automatskom korekcijom datuma za nadolazeću godinu.

Upravljanje dokumentima

Sve vaše rezervacije i dokumenti dostupni su na jednom mjestu. Ubrzajte svoju komunikaciju s gostima i dobavljačima uz automatsko slanje upita, najava, potvrda rezervacije, vouchera i ostalih dokumenata na svim stranim jezicima.

Pogledajte značajke MARS sustava

BESPLATNO!
Plasirajte ponudu na kanalima
uz MARS Channel Manager

Pozicionirajte svoj proizvod na pravim kanalima.
Svi naši partneri imaju pristup Channel Manager-u potpuno besplatno.
Sinkronizirajte kalendar na svim booking portalima u realnom vremenu i izbjegnite OVERBOOKING.

Istražite Channel Manager
Booking.com
Expedia Travel
TripAdvisor
Home to go
Agoda
CASAMUNDO
atraveo
Vrbo
HolidayLettings
E-Domizil
InterDomizil
Phobs
Kroati.de
Booking.com
Expedia Travel
TripAdvisor
Home to go
Agoda
CASAMUNDO
atraveo
Vrbo
HolidayLettings
E-Domizil
InterDomizil
Phobs
Kroati.de

Poslujmo zajedno

Uspješno ojačajte svoje poslovanje i ostvarite veći booking.
Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Kontaktirajte nas