Online booking engine

Ojačajte svoju online prodaju i prisutnost. Dizajniramo prilagođena rješenja za rezervaciju koja osiguravaju najbolje korisničko iskustvo i rast poslovanja.

Vaše poslovanje raste s Vašom online prisutnošću. Povećajte prodaju putem web stranice.

Jedinstven dizajn omogućuje najbolje korisničko iskustvo.

Samoupravljanje sa sustavom za upravljanje sadržajem (CMS).

Kako Vaše poslovanje raste, tako i Vaša online prisutnost raste s Vama. Kupcima je potrebno pouzdano mjesto za kupovinu smještaja, izleta, letova, karata, itd.

Stvaramo web stranice koje su posebno dizajnirane za turističku industriju i povezane su s MARS rezervacijskim sustavom koji omogućava jednostavno upravljanje ponudama, cijenama i raspoloživosti unutar jedinstvenog sustava.

Jednostavnim upravljanjem ponudama, cijenama i raspoloživosti putem našeg rezervacijskog sustava Vaša će se online prodajna stranica automatski ažurirati kako bi Vaši kupci bili pravovremeno informirani o najnovijim ponudama.

Jednostavno upravljanje ponudama

Stvorite svoj katalog proizvoda i usluga. Predstavite svoje najpovoljnije ponude za svoje kupce i povećajte svoju online prodaju atraktivnom ponudom.

Izdvojite posebne ponude i označite svoje proizvode i usluge. Upravljajte cjenicima i popustima s lakoćom kroz MARS rezervacijski sustav.

 • Stvorite svoj katalog

 • Izdvojite posebne ponude

 • Upravljajte cjenicima i popustima

 • Označite proizvode i usluge

Napredna tražilica

Pružite svojim kupcima najbolje korisničko iskustvo uz lako i intuitivno pretraživanje.

Predstavite svoje proizvode i usluge s popisom ili s naprednim prikazom karte. Jednostavno pretraživanje i usporedba proizvoda na odabranom području.

Pretraživanje po lokaciji, sadržajima, datumima, cijenama, posebnim ponudama i mnogo više.

 • Napredna tražilica

 • Prikaz karte

Detalji produkta

Detaljni opisi proizvoda pružaju pogodnost Vašim kupcima.

Nudimo raznolike pogodnosti opisane u pojedinostima kako biste Vašim kupcima pružili najbolje informacije i olakšali donošenje odluka, postupak rezervacije i sveukupno iskustvo uz kalendar raspoloživosti.

Izradite atraktivan proizvod stvaranjem sadržaja kao što su opisi odredišta, lokaliteta, obližnjih plaža i aktivnosti. Pružite svojim kupcima vrijedne informacije o njihovom boravku i iskustvu.

 • Detaljni opisi

 • Sadržaji i pogodnosti

 • Kalendar raspoloživosti

 • Opisi odredišta, lokaliteta, obližnjih plaža i aktivnosti

Booking engine

Zahvaljujući fluidnom, jednostavnom i intuitivnom postupku rezervacije, kupcima ćete pružiti najbolje iskustvo rezervacije.

Automatizirajte komunikaciju i izdavanje računa sa svojim kupcima olakšavajući upravljanje velikim brojem rezervacija odjednom.

Rezervacije napravljene pomoću mehanizma za rezervaciju automatski se šalju u MARS rezervacijski sustav. Jednostavno upravljanje svim dokumentima i komunikacija s kupcima.

 • Intuitivan proces rezervacije

 • Upravljanje doplatama i popustima

 • Rezervacije se šalju u MARS sustav

 • Automatizacija komunikacije s kupcima

Već imate web sjedište?

Ako već imate svoje web sjedište, možemo prilagoditi vašu web stranicu i povezati je s MARS rezervacijskim sustavom za jednostavno upravljanje produktima, ponudama, cjenama i raspoloživosti.

Izdvojeni projekti

Pogledajte neke od naših dizajna i integracija s MARS rezervacijskim sustavom. Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Što klijenti misle o nama

Naši korisnici su naš prioritet!

Poslujmo zajedno

Uspješno ojačajte svoje poslovanje i ostvarite veći booking.
Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Kontaktirajte nas