MARS ERP rezervacijski sustav za turizam

Kompletno rješenje za potrebe turoperatora, turističkih i DMC agencija te ostalih profesionalaca u turizmu.

Mars logo

Upravljanje produktima

Upravljajte fotografijama proizvoda, opisima, lokacijama, kontaktima, raspoloživosti i cijenama na jednom mjestu i kroz jednu aplikaciju.

Smanjite vrijeme potrebno da Vaš proizvod bude dostupan na tržištu. Brzo i lako dodavanje informacija, fotografija i opisa za sve vrste turističkih produkata. Detaljno opišite obližnje znamenitosti, plaže, nacionalne parkove, skijališta i slično. Dočarajte destinaciju, povećajte vrijednost vaše ponude i kreirajte privlačan turistički produkt za vaše goste.

Različiti moduli u MARS-u pokrivaju mogućnost upravljanja svim turističkim proizvodima te omogućavanju kontrolu svih vrsta rezervacija, računa i izvještaja na jednom mjestu u jednoj aplikaciji.

Saznajte više

Smještaj

Skijanje

Krstarenja

Putovanja

Transferi

Charter

Letovi

Gastro

Ulaznice

Aktivnosti

Paketi

Ture

home.product_icon_1
Skijanje
home.product_icon_2
home.product_icon_4
home.product_icon_3
Charter
Rent a car
home.product_icon_10
home.product_icon_5
home.product_icon_6
home.product_icon_7
home.product_icon_8
home.product_icon_9
Ture
Usluge

Cjenici i raspoloživost

Pratite raspoloživost proizvoda u realnom vremenu kako biste izbjegli over i under-booking. MARS omogućava lakšu primjenu različitih strategija cijena i raspoloživosti ovisno o kanalu prodaje.

 • Jednostavan i brz pregled raspoloživosti produkata u realnom vremenu

 • Smanjivanje over i under-bookinga

 • Različite strategije cijena po partneru i kanalu prodaje

 • Multivalutni cjenici

 • Različite vrste raspoloživosti

 • Kopiranje cjenika i promjena marže na više cjenika istovremeno

 • Kopiranje više cjenika iz jedne u drugu godinu sa automatskom korekcijom datuma

Saznajte više
Cjenici i raspoloživost
Online prodaja

Online prodaja

Izrađujemo web stranice koje su specifično dizajnirane za turističku industriju te povezane sa MARS rezervacijskim sustavom koji omogućava jednostavno upravljanje ponudom, cijenama i raspoloživosti unutar jednog sustava.

S obzirom na naše dugogodišnje iskustvo rada u turističkom sektoru, imamo potrebno znanje za izradu booking rješenja po mjeri koja omogućuju kupcima laku navigaciju i brzo pronalaženje usluga koje žele kupiti.

Ukoliko već posjedujete web stranicu možemo je prilagoditi i povezati sa našim rezervacijskim sustavom.

 • Rezervacije na online stranici direktno ulaze u rezervacijski sustav

 • Brz i jednostavan proces bookinga

 • Napredna tražilica prilagođena vrsti produkta

 • Jednostavno upravljanje ponudom

 • Samostalno upravljanje sadržajem stranice - CMS

Saznajte više

Upravljanje rezervacijama i dokumentima

MARS programsko rješenje povećava vašu operativnu efikasnost kroz mogućnost određivanja i automatiziranja koraka u procesu bookinga, odgovora na upite kao i komunikacije sa gostima i dobavljačima prije putovanja.

Jednom postavite pravila vezano za slanje email potvrda, najava i podsjetnika i nakon toga će se oni automatski slati.

Smanjite ljudske pogreške, povećajte produktivnost, izbjegnite repetitivne postupke te uz pomoć našeg sustava za dokumente automatizirajte svoj radni dan.

Automatizacija prodajnih i operacijskih procesa podrazumijeva da je komunikacija sa gostima i dobavljačima brža i točnija u isto vrijeme zaposlenici se mogu baviti prodajnim aktivnostima te se povećava promet koji pojedini zaposlenik može ostvariti.

Upravljanje rezervacijama i dokumentima
Saznajte više

Ture, paketi

MARS programsko rješenje podržava cjelokupni proces prodaje i postprodaje za pakete i ture.

Izrada kalkulacija je brza i intuitivna, te postoji mogućnost kopiranja i ažuriranja kalkulacije što omogućava brzi unos serijala ili tura s različitim polascima. Iz kalkulacije se jednim klikom može poslati ponuda te se već uneseni podaci koriste za izradu itinerera koji je moguće lako ažurirati te dodati fotografije i dodatne opise. Moguće je kontinuirano praćenje realizacije odnosno prodaje i profitabilnosti pojedine ture ili paketa.

Nakon realizacije, obračun paketa i izdavanje faktura je automatizirano i jednostavno.

Ture, paketi
Saznajte više

Channel manager

MARS channel manager omogućava vam besplatno povezivanje sa svim relevantnim svjetskim booking portalima.

MARS sustav automatski šalje i prima detalje ponude, cijene, dostupnost i rezervacije te prilikom svake izmjene ponude, podaci se automatski sinkroniziraju na svim booking portalima u realnom vremenu.

Za sve ostale kanale koji nisu u sklopu MARS channel managera postoji mogućnost iCal sinkronizacije kalendara.

 • Povezanost sa najpoznatijim svjetskim booking portalima

 • Automatsko slanje ponuda, cijena, raspoloživosti i rezervacija

 • Automatska sinkronizacija u realnom vremenu

 • iCal sinkronizacija kalendara

 • Ponuda na više kanala prodaje jednim klikom

Saznajte više
Booking.com
Airbnb
Expedia Travel
TripAdvisor
Home to go
Agoda
CASAMUNDO
atraveo
HomeAway
HolidayLettings
E-Domizil
InterDomizil
Phobs
Kroati.de
B2B, Subagenti

B2B, Subagenti

Povećajte promete preko svojih B2B kanala i subagenta kroz korištenje B2B modula u kojem vaši partneri mogu brzo i jednostavno doći do cijena i raspoloživosti svih vaših usluga zajedno sa fotografijama i svim detaljima vezanim za vašu ponudu.

Možete brzo i lako odrediti različite cjenovne strategije prema svojim partnerima te preko detaljnih izvještaja pratiti realizaciju prometa i RUC-a po partneru.

 • Različite marže i provizije ovisno o subagentu

 • Višejezični sustav za strane subagente

 • Brzo i lako dodjeljivanje akcija i pogodnosti u realnom vremenu

 • Subagenti mogu pristupiti ponudama i cijenama bilo gdje i u bilo koje vrijeme

 • Jednostavno i točno praćenje realizacije i profitabilnosti subagenata

Saznajte više

Naši partneri uspješno
posluju uz MARS platformu

Iza NeoLaba ponosno stoji 15 godina iskustva u turizmu. Naši klijenti jamče najbolje korisničko iskustvo uz naš dedicirani tim za podršku. Osobno se odnosimo prema svakom klijentu te ispunjavamo i najzahtijevnije zadatke. Svjesni smo činjenice da je dobra podrška nužan segment
za rast Vašeg poslovanja.

 • "Nakon donesene odluke o modernizaciji naše online platforme i prelazak na novo rješenje za rezervacijski sustav uslijedila je i potraga za adekvatnim rješenjem za tour operatorski software koji bi zadovoljio naše potrebe.

  Iznimno smo zadovoljni što smo pronašli NeoLab tim i njihov rezervacijski sustav MARS. Ubrzali smo sve poslovne procese i integrirali sve potrebne online servise u jednom software-skom paketu. Podrška i nivo usluga koje nudi NeoLab timom je vrhunska - za svaku preporuku."

  - Nenad Tomić, CEO at Olympic Travel
 • "Suradnja sa NeoLab timom od samog početka je bila izuzetno profesionalna i kvalitetna. U potpunosti zadovoljni kvalitetom njihovih rješenja, MARS rezervacijskim sustavom i pruženom podrškom u poslovanju.

  Uspješno smo modernizirali i unaprijedili poslovanje upotrebnom modernih online rješenja i pokrili sve naše potrebe od hotelskog poslovanja, privatnog smještaja, putovanja do transfera i avio prometa. Ukratko MARS sustav u potpunosti zadovoljava potrebe turoperatera kao što je naša agencija."

  - Mirjana, CEO at Atlantis travel
 • "Nakon dužeg perioda potrage za kvalitetnim informatičkim rješenjem vrlo brzo smo shvatili da NeoLab ima pravo rješenje za naše potrebe. Od početka korištenja MARS rezervacijskog sustava modernizirali smo gotovo sve segmente poslovanja te uveli direktnu online prodaju naših usluga.

  Kao jedna od vodećih agencija specijalizirana za krstarenja hrvatskom obalom bilo nam je bitno da započnemo suradnju s profesionalnim timom s dugogodišnjim iskustvom u turizmu, što nam je uvelike olakšalo postizanje naših ciljeva. Vrlo smo zadovoljni kvalitetom i podrškom kompletnog NeoLab tima."

  - Roman, CEO at Zantium travel
 • "Nakon odluke o pokretanju poslovanja sljedila je odluka o tome koji sustav koristiti za naš široki spektar usluga. Kao turoperater morali smo imati sve napredne mogućnosti modernog softvere-a i maksimalno automatizirati sve naše procese rada.

  U tome smo našli kvalitetnog partnera i vrhunsko programsko rješenje. Uspjeli smo automatizirati sve procese od skeniranja i automatskog unosa ulaznih računa do spajanja s našim knjigovodstvenim programom. Poslovanje smo zaokružili izradom online prodaje koja je zadovoljila i naše najnaprednije zahtjeve. Stvarno sve pohvale za NeoLab tim."

  - Dalibor, CEO at Btravel
 • "Zajedno sa NeoLabom uspijeli smo ostvariti naš cilj - modernizirati našu online platformu za booking vila.

  Postavljeni ciljevi s naše strane su bili jako visoki i NeoLab se pokazao kao jedan od najboljih partnera u realizaciji projekta.

  Iznimno smo zadovolji razinom stručnosti, kvalitetom kompletnog rezervacijskog sustava, podrškom i brzinom konačnog produkta.
  NeoLab tim je svakako za svaku preporuku!"

  - Toni, CEO at Villsy
 • "Vrlo smo zadovoljni MARS ERP rezervacijskim sustavom i kvalitetom podrške koju dobivamo za sve naše potrebe.

  Upotrebom MARS sustava pratimo naše kompletno poslovanje, automatizirali smo većinu radnji koje smo prije morali ručno raditi. Praćenje rezervacija, uplata, isplata, stanja raspoloživosti, cjenika i računa vrlo je intuitivno u MARS sustavu.

  Dugo smo tražili alat koji bi se prilagodio nama i pokrio sve naše potrebe te sa zadovoljstvom možemo preporučiti MARS drugim korisnicima."

  - Silvia, CEO at Istriasun
 • "Povodom želje boljeg razvoja online prodaje u dijelu turizma regulatornih promjena na tržištu Srbije krenuli smo u potragu za računalnim rješenjem koje bi pokrilo potrebe naše agencije.
  NeoLab je u potpunosti unaprijedio i modernizirao rad u našoj turističkoj agenciji. Rezervacijski sustav MARS je upravo rješenje koje smo tražili, a NeoLab pravi partner za naše potrebe.

  Puno im hvala za sav trud, podršku i kvalitetu koju nam pružaju - za svaku pohvalu..."

  Srđan Stojanović, CEO
 • "Za online prodaju naših usluga više se nismo mogli osloniti na djelomična rješenja već smo krenuli u potragu za adekvatnim rjšenjem - najbolji software za turističku agenciju. Prelaskom smo automatizirali sve željene procese, online poslovanje smo modernizirali i prilagodili svim našim potrebama.

  MARS rezervacijski sustav za agencije se pokazao kao najbolje moguće rješenje - puno hvala NeoLab timu."

  Alojz Pavlović, CEO
 • "Nakon kraće potrage za sustavom i channel managerom koji bi zadovoljio naše potrene vrlo smo zadovoljni sa NeoLab timom i njigovim rješenjima.
  Uspiješno smo poboljšali i automatizirali naše poslovanje, uveli online plaćanje i općenito unaprijedili sve segmente koji su nam bili bitni.

  Zahvalni smo NeoLab timu na njihovoj pomoći i podršci."

  Igor Macan, CEO
 • ,
 • "Veoma smo zadovoljni s web stranicom koju je NeoLab napravio za naš posao iznajmljivanja jahta. Njihova profesionalnost i posvećenost detaljima bili su izvanredni. Razumjeli su jedinstvene izazove charter industrije i napravili web stranicu koja nam savršeno odgovara. Stranica je nevjerojatno brza, optimizirana za SEO i dizajnirana prema pristupu koji stavlja na prvo mjesto mobilne uređaje – što je ključno za privlačenje kupaca u pokretu.

  Njihov MARS ERP sustav je promijenio naš način poslovanja, pružajući sveobuhvatno rješenje koje besprijekorno integrira sve, od računovodstva do upravljanja klijentima. Izuzetno smo zadovoljni s NeoLabom i njihovim MARS ERP-om – to je kompletni sustav za pojednostavljenje svih radnih procesa naše agencije! "

  -Ivan Sršen, Yachtaris
Upoznajte naše partnere

Poslujmo zajedno

Uspješno ojačajte svoje poslovanje i ostvarite veći booking.
Slobodno nas kontaktirajte za Vaš sljedeći projekt.

Kontaktirajte nas